Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 20/02/12

Wokmad til pizza-pris

Wokmad til pizza-pris

Nørrebrogade 29
2200 København N

Åbningstider

Man-fred 11.30-14.30 og 17-21. lør-søn 14-21

Kontakt

35 35 40 00
 

 

 

 

  • En skål nudler kostede fra 40 kroner - 56 kroner med kød og mere grønt -  da AOK var forbi i februar 2012. Foto: Ikke oplystEn skål nudler kostede fra 40 kroner - 56 kroner med kød og mere grønt -  da AOK var forbi i februar 2012. Foto:
  • Nordic Noodle har en håndfuld siddepladser.  Foto: Else BjørnNordic Noodle har en håndfuld siddepladser.  Foto: Else Bjørn
  • Wokretterne bliver lavet, mens du venter.  Foto: Else BjørnWokretterne bliver lavet, mens du venter.
    Foto: Else Bjørn
  • Nordic Noodle ligger på venstre side af Nørrebrogade, når du komme fra Søerne efter Blågårdsgade. Foto: Else BjørnNordic Noodle ligger på venstre side af Nørrebrogade, når du komme fra Søerne efter Blågårdsgade. Foto: Else Bjørn
En wokret koster ikke mere end du normalt giver for en pizza på det lille nye, hippe take-away-spisested på Nørrebrogade.

Nordic Noodles logo er en gaffel og en spisepind, der krydser hinanden på en urskive. Her kan du nemlig få asiatisk inspireret wokmad af danske grøntsager som hvidkål og gulerødder, som bliver lynstegt, mens du venter.

TIP: Klik på tallene under fotoet for at se flere billeder

Prisen for en wokret er stort set den samme, som hvis du køber en pizza - hvad enten du tager din mad med i en firkantet newyorkerstil-papboks eller spiser den ved en af de godt 10 pladser i den lille biks, hvor du kan følge kokken tilberede din mad bag glasruden.

Vælg selv ingredienser
En basisboks består af enten ris- eller ægnudler eller fuldkornsris og lidt danske grøntsager samt en valgfri sauce. Dertil kan du for små beløb tilvælge kylling, oksekød eller rejer og en række mere eksotiske grøntsager, frugter og nødder, så det er nemt at kombinere din egen favorit.

Guide til flere gode spisesteder på Nørrebro

Udefra kan den lille biks se lukket ud, da facaden ser ret mørk ud på en lys dag, men Nordic Noodle er åben både frokost og aften. Du kan godt løbe ind i en kø - hvilket blot er tegn på, at her er en ok sammenhæng mellem pris og kvalitet. Når her er travlt, får kokken assistance af en asiatisk kvinde, der svinger panderne.

Rå brædder og mursten
Indretningen er hip på den rustikke, minimalistiske facon: Rå brædder, rå mursten, tre borde af en flækket træstamme, en sort tavle med graffiti af kridt som endevæg (læn dig ikke op ad den, hvis du ikke vil have hvidt tøj) og udsugning i stort, industrielt metalrør.

Har du brug for et toilet, er det ind ad døren i endevæggen og op ad trappen.

Nordic Noodles åbnede i december 2012 på venstre hånd af Nørrebrogade (nummer 29), når du kommer fra Søerne, lige efter Blågårdsgade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.