Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 07/08/18

Weekend med street food langs Søerne

  • Foto: Privat foto Foto: Privat foto
I den kommende weekend vil bredden langs Søerne i København være omdannet til et madkekka, når stor street food festival rykker ind.

Byens ivrige kondiløbere kan med fordel lægge en rute, der går uden om Søerne, når kilometerne skal tilbagelægges i den kommende weekend.

Til gengæld er der basis for at stimulere smagssanserne på en tur rundt om byens søer, når madfestivalen »Street Food om Søerne« indtager den ellers så populære løbesti med mad fra hele verden.

Bag festivalen står Kitchen Collective og Rebel Food i samarbejde med Nørrebros Bryghus, der serverer kold økologisk fadøl, og den socialøkonomiske virksomhed FRAK, der arbejder for at gøre unge på kanten af samfundet arbejdsmarkedsparate.

Ideen med festivalen er - ud over at lade københavnerne smage alverdens mad - blandt andet at hylde madiværksættere, som her kan afprøve en række koncepter. Derfor afsluttes festivalen søndag med, at prisen for »Årets street food’er« og »Årets særpris« overrækkes ved Søpavillionen. Juryen består af folk som kultur og fritidsborgmester, Niko Grünfeld, indehaver af GRØD, Lasse Skjønning, Hazel Evans fra Mad About Copenhagn og Johan Dahl fra Slow Food.

Ifølge arrangørerne kommer festivalen omkring alle verdenshjørner.

Hvad: Street Food om Søerne
Hvor: Langs søerne i København (Nørrebro siden)
Hvornår: 10., 11. og 12. august

Læs mere på facebook