Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 11/01/12

Vitaboost i Torvehallerne

Vitaboost i Torvehallerne

Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider

Tir-tor 10-19, fre 10-20, lør 10-18, søn 11-17
http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/torvehallerne#what:Restaurant%20og%20caf%C3%A9
 

Køkkentype

Fedtfattig

Juicebar

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
  • Wrap og salat til 75 kroner hos Vitaboost i Torvehallerne i januar 2012. Foto: Else BjørnWrap og salat til 75 kroner hos Vitaboost i Torvehallerne i januar 2012. Foto:
  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Torvehallerne er andet end foie gras og skønne kager. Se her, hvor du kan få en let og lækker frokost eller aftensmad med masser af grønt og et flydende vitamin-kick.

Et af de sunde alternativer til Gorms fristende pizzaer og Ma Poules confit de canard-sandwich i Torvehallerne, er juicebaren Vita Boost i hal 2 tættest på Nørreport.

Har du endnu ikke opdaget den, er det sandsynligvis fordi du har været draget af de smukke kager hos Sweet Valentine og derfor har stået med ryggen til Vita Boost.

Vil du forkæle dig selv med en lækker frokost eller aftensmad to go, så prøv en wrap med kylling og lækkert fyld. Du kan få en spicy salat med i købet til 75 kroner. Trænger du til et energi- og ingefærkick, skal du vælge pre-workout juicen, som de kalder smoothie og ud over et ordentligt spark ingefær indeholder grape, appelsin, æble og mynte.

Juicen er svær at transportere - især hvis du er på cykel - så drik den mens du går rundt og kigger på Torvehallernes andre fristelser - f.eks. Cafe Rosa øko-kager.

Mere saft
Vita Boost har også en filial på Godthåbsvej, som åbnede i 2007
Guide fra 2009: De 5 juicebarer

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.