Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 17/05/16

Smag i Store Kongensgade

  • Smag åbnede filialen i Store Kongensgade i juli 2011. Foto: Else BjørnSmag åbnede filialen i Store Kongensgade i juli 2011. Foto:
  • Smag er lyst og lækkert indrettet, men har ikke noget kundetoilet. Foto: Else BjørnSmag er lyst og lækkert indrettet, men har ikke noget kundetoilet. Foto:
  • Hvis du ikke vil vente på din sandwich, kan du bestille på forhånd på telefon. Foto: Else BjørnHvis du ikke vil vente på din sandwich, kan du bestille på forhånd på telefon. Foto:
OBS: Stedet er lukket Take awayen Smag, som også har lejet en plads i Torvehallerne, har åbnet sin 3. filial midt på Store Kongensgade, hvor du kan få gode sandwich, salater og juicer.

OBS: Stedet er lukket

Midt på Store Kongensgade overfor Kongelig Hof Apotek ligger Smag i en høj stueetager. Her kan du hente sandwich, salater og friskpressede juicer til frokost og en forret, hovedret og dessert til at tage med hjem til aften.

Se menuen på Smags eget website og se flere billeder fra Smag ved at klikke på tallene under fotoet.

Sandwich fås både i et mørkt hvede-flûte eller i rugbrød. Smags mad er ikke økologisk, men deres sandwich lever godt op til stedets navn, for de er fyldt med smagfulde ingredienser som fetaost, grillede peberfrugter, ærtepuré med lime og mynte og chilicreme alt efter hvilken, du vælger. Smag har også en vegetar-sandwich.

Er du presset på tid, er det en god ide at ringe og bestille på forhånd - især hvis du skal hente flere sandwich eller juicer.

Du kan også spise ved de få pladser i den lyse og indbydende take away. Skal du tisse, må du dog vælge et andet pit stop, da Smag er en af de mange københavnske take aways, der ikke har et kundetoillet.

Juicerne bliver presset på stedet og serveres med is i et plasticglas med top på og hul til sugerør. På en varm dag kan det kniber med at isen kan køle saften, hvis frugterne og grøntsagerne, der er brugt, ikke har ligget på køl.

Smag åbnede i Store Kongensgade 4. juli 2011 og har også en filial på Fælledvej, i Charlottenlund og fra 2. september 2011 også en i Torvehallerne.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.