Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 30/01/15

Kost

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
OBS! Stedet er lukket.

I kost kan du dagligt afhente friske, lokale råvarer af høj kvalitet, pakket i afmålte portioner med tilhørende opskrift, så du kan nyde at lave hjemmelavet mad uden at spilde din tid på kø i supermarkedet.

kost synkroniserer dig med årstiderne, både når det gælder grøntsager og kød. Vi køber vores råvarer direkte fra lokale producenter og kan derfor tilbyde en langt højere kvalitet end supermarkedet, men til en billigere pris, da vi har skåret mellemmanden væk.

kost vil eliminere spild af mad! Vi pakker posen med lige nøjagtigt den portion du skal bruge. Til 1, 2, 10 eller flere - på den måde undgår du at brænde inde med kød eller grøntsager, du ikke lige fik brugt.

En af folkene bag, og leder af den daglige drift, er kokken Peter Nøhr, der har arbejdet på nogle af de bedste restauranter bl.a. som souschef på Restaurant Saison (ved Erwin Lauterbach), som køkkenchef på Melsted Badehotel på Bornholm og på El Celler de Can Roca i Girona, Spanien - kåret til verdens bedste restaurant. Han udvikler 3 opskrifter om ugen, som løbende lægges ind på hjemmesiden. Så kan du altid gå tilbage og bruge dem, hvis der var en ret der kunne tåle at blive gentaget.

Brugeromtale
Oprettet af: KOST 22. maj 2014
Senest redigeret af KOST 22. maj 2014
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.