Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 16/04/18

Homemate

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Homemate er din ven, når hjemmelavet skal være nemt.

En af de nye spillere på takeaway-markedet er Homemate, der er vokset eksplosivt de seneste år. Hos Homemate er konceptet simpelt. Her får du mad af restaurantkvalitet, og det tager bare 15 min. at tilberede maden i din egen ovn. Du får altså aftensmad, der er frisktilberedt og dampende varm, når du spiser den, og ikke når du henter den.

Homemate er et »ready-to-cook«-koncept, der tilbyder fersk og velsmagende aftensmad af sæsonens bedste råvarer. Deres kokke har klaret alt forarbejdet i køkkenet: De har hakket, skrællet, snittet og skåret de friske råvarer og komponeret et varieret udvalg af lækre retter. Alt, man selv skal gøre, er blot at vælge, og så i øvrigt tænde ovnen.

Man kan få retter til hele familien, som f.eks. kylling og chorizo samt okse og peberbacon, men der er også særlige retter kun til børn. Her kan man bl.a. vælge favoritterne lasagne, burger og pizza.

Homemate startede i Torvehallerne i 2015, og de har siden haft voldsomt vokseværk og åbnet butikker på både Østerbro, to på Frederiksberg og i Charlottenlund, Vedbæk, Hellerup og Lyngby.

Homemate har i dag otte lokationer i Københavnsområdet, og du finder dem her:

Torvehallerne, Frederiksborggade 21

Lille Trianglen, Dag Hammarskjölds Allé 40

Ved Værnedamsvej. Frederiksberg Allé 2-4

Charlottenlund, Jægersborg Allé 47

Lyngby, Lyngby Hovedgade 76

Vedbæk, Vedbæk Stationsvej 19

Hellerup, Strandvejen 177 st. tv.

Frederiksberg, Peter Bangs Vej 93

Magasin, Kongens Nytorv 13

Islands Brygge, Thorshavnsgade 24

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.