Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 02/09/14

Guru To Go

Guru To Go

Jernbanegade 5
1608 København V

Åbningstider

Man-lør 11.00-22.00, søn og helligedage 15.00-22.00

Kontakt

70 70 20 20
 

Køkkentype

Indisk/Pakistansk

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst
Stilren indisk takeaway serverer fantastiske klassikere i designlækker indpakning
Hvis du er træt af den sædvanlige takeaway, er Guru To Go et oplagt og sundt alternativ. Her tilbereder erfarne kokke det bedste fra det indiske klassiker-repertoire lige til at tage med på farten eller med hjem.

Den lille butik er moderne og smagfuldt indrettet med glas, stål og skinnende hvide flader. Har du ikke travlt, kan du også nyde maden ved spisedisken i vinduet, som er et perfekt sted at kigge på mennesker, der driver forbi på fortovet uden for.

Ud over et væld af lækre og farvestrålende retter kan du også købe tilbehør som hjemmeristede nødder, chutney og en cremet, solgul Mango Lassi med til maden.

Takeaway-forretningen er lillesøster til Restaurant Guru, som ligger lige ved siden af.
Brugeromtale

Vores passion for indisk mad

Vi har et ønske om at forbedre standarden indenfor indisk to go mad i Skandinavien, og derfor går kvalitet og smagsoplevelse hånd i hånd. Vores hjemmelavede indiske retter er til dig, som gerne vil have et sundt alternativ og være sikker på, at kvaliteten og råvarerne er i orden.

Indisk mad som det bør være

Vi er specialister i Nordindisk mad, og sætter en ære i at tilberede et ordentligt indisk måltid fra bunden. Derfor bliver maden også tilberedt af indiske specialistkokke, som har været under oplæring gennem hele livet. Guru er med andre ord lig med indisk mad, som det bør være!

Sund take away

Danmark har længe haft en kultur for take away mad, men er først gennem de senere år blevet mere bevidst om, at take away mad ikke behøver at være usundt. Guru er et af de sunde alternativer til dig, som gerne vil spise sund og ordentlig mad, som er tilberedt med friske råvarer af den højeste kvalitet.

se mere på guru.dk

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.