Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 02/11/11

Gorms Pizza i Torvehallerne

Gorms Pizza i Torvehallerne

Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider

Man lukket. Tir-tor 10-20, fre 10-21, lør 9-18, søn 10-16.
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Italiensk

Pizzeria

 

 

 

  • En margarita (i front) kostede 45 kroner lige efter åbningen af Gorms Pizza i Torvehallerne i november 2011. Foto: Else BjørnEn margarita (i front) kostede 45 kroner lige efter åbningen af Gorms Pizza i Torvehallerne i november 2011. Foto: Else Bjørn
  • Pizza. Her i Nyhavn 14, som Gorm Wisweh også er medejer af. Foto: Else BjørnPizza. Her i Nyhavn 14, som Gorm Wisweh også er medejer af. Foto: Else Bjørn
  • TV-kok og medindehaver af Magstræde 16, Nyhavn 14 og Gorms Pizza i Torvehallerne Gorm Wisweh. Foto: Kristian BrasenTV-kok og medindehaver af Magstræde 16, Nyhavn 14 og Gorms Pizza i Torvehallerne Gorm Wisweh. Foto: Kristian Brasen
Bornholms ukronede pizzakonge Gorm Wisweh fik så megen succes med sine pizzaer i Magstræde 16, at han har åbnet pizzabar i Torvehallerne.

Knapt havde vinfolkene bag baren Il Senso overtaget Magstræde 16 og sammen med den bornholmske pizzabager Gorm Wisweh forvandlet den tidligere michelin-restaurant KokkenTyvenOsv. til et kombineret pizzahus og italiensk vinbar, før det var umuligt at få bord, fordi folk var vilde med Gorms gode pizzaer til rimelige priser.

Nu kan du også sætte tænderne i de sprøde pizzaer, som Gorm Wisweh, der også er tv-kokken i Go'Morgen Danmark, laver, når du besøger Torvehallerne.

Spise her eller med hjem
Pizzabaren Gorms ligger i hallen med kød og fisk længst fra Nørreport, hvor du både kan spise din pizza ved et af langbordene eller tage den med hjem. Eller bare nappe en pizza-sandwich, hvis det skal gå stærk.

Gorm Wisweh står selv ved ovnen de første måneder, flankeret af sin lillebror Benjamin.

Og priserne? De er billigere end i Magstræde: 50-70 kroner.

En sandwich, hvis du har travlt
- Gorms bliver vores første rendyrkede pizzabar, hvor man kan få de samme pizzaer i Magstræde - her er de bare runde i stedet for ovale og billigere, fordi vi har færre udgifter. Udover pizzaer kan man få et glas vin, og de, som ikke har tid til at vente de minutter, det tager, at bage en pizza, kan få en sandwich, der er et stykke pizza, som vi folder om en god salat med vinagrette, forklarede Gorm Wisweh før åbningen.

Blev pizzamester i mors café
Da Gorm Wisweh kom ind i firmaet, kom han fra Bornholm, hvor han havde udviklet sine pizzaer på sin mors lille cafe, og pizzaer var, hvad han bragte ind i firmaet.

Beæret over at lægge navn til
- Faktisk blev jeg ret rørt over at de andre (som står bag Il Senso, Magstræde 16 og Nyhavn 14) foreslog, at den nye pizzabar skulle hedde Gorms. Jeg havde selv tænkt mig, at den skulle hedde M16 med henvisning til Magstræde 16, som er moderskibet. Derfor blev jeg ret bevæget over, at de andre synes, at den skulle opkaldes efter mig, sagde Gorm Wisweh.

Landskendt for tilberedning af hat
Gorm Wisweh blev landskendt for at tilberede den hat, som TV-2s politiske kommentator Henrik Qvortrup kom for skade at love at spise, hvis Liberal Alliance kom i Folketinget ved valget 15. september 2011.
Se Henrik Qvortrup spise en hat på B.dk

Havde kig på hallerne fra starten
- Vi kiggede på Torvehallerne allerede før åbningen, men da havde vi lige åbnet Nyhavn 14 og ville koncentrere os om den, men Torvehallerne er et så fantastisk sted, at vi bare måtte være med, sagde Gorm Wisweh.

Gorms Pizza åbnede i Torvehallerne i efteråret 2011.

Læs mere om byens nye spisekammer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Værd at købe sin pizza her

Gorm's pizza er kvalitetspizza! Det er altid lækkert, det er friske råvarer, og hvis man sammenligner med en 'almindelig' pizza er det på ingen måde dyrt! Og så er de helelr ikke lige så fedtede!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester