Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 29/04/14

Gorms Pizza i Torvehallerne

  • En margarita (i front) kostede 45 kroner lige efter åbningen af Gorms Pizza i Torvehallerne i november 2011. Foto: Else Bjørn

    En margarita (i front) kostede 45 kroner lige efter åbningen af Gorms Pizza i Torvehallerne i november 2011.

    Foto: Else Bjørn
  • Pizza. Her i Nyhavn 14, som Gorm Wisweh også er medejer af. Foto: Else BjørnPizza. Her i Nyhavn 14, som Gorm Wisweh også er medejer af. Foto: Else Bjørn
  • TV-kok og medindehaver af Magstræde 16, Nyhavn 14 og Gorms Pizza i Torvehallerne Gorm Wisweh. Foto: Kristian BrasenTV-kok og medindehaver af Magstræde 16, Nyhavn 14 og Gorms Pizza i Torvehallerne Gorm Wisweh. Foto: Kristian Brasen
Bornholms ukronede pizzakonge Gorm Wisweh fik så megen succes med sine pizzaer i Magstræde 16, at han har åbnet pizzabar i Torvehallerne.

Knapt havde vinfolkene bag baren Il Senso overtaget Magstræde 16 og sammen med den bornholmske pizzabager Gorm Wisweh forvandlet den tidligere Michelin-restaurant KokkenTyvenOsv. til et kombineret pizzahus og italiensk vinbar, før det var umuligt at få bord, fordi folk var vilde med Gorms gode pizzaer til rimelige priser.

Nu kan du også sætte tænderne i de sprøde pizzaer, som Gorm Wisweh, der også er tv-kokken i Go'Morgen Danmark, laver, når du besøger Torvehallerne.

Spise her eller med hjem
Pizzabaren Gorms ligger i hallen med kød og fisk længst fra Nørreport, hvor du både kan spise din pizza ved et af langbordene eller tage den med hjem. Eller bare nappe en pizza-sandwich, hvis det skal gå stærk.

Og priserne? De er billigere end i Magstræde: 50-70 kroner.

Blev pizzamester i mors café
Da Gorm Wisweh kom ind i firmaet, kom han fra Bornholm, hvor han havde udviklet sine pizzaer på sin mors lille cafe, og pizzaer var, hvad han bragte ind i firmaet.

 

- Faktisk blev jeg ret rørt over at de andre (som står bag Il Senso, Magstræde 16 og Nyhavn 14) foreslog, at den nye pizzabar skulle hedde Gorms. Jeg havde selv tænkt mig, at den skulle hedde M16 med henvisning til Magstræde 16, som er moderskibet. Derfor blev jeg ret bevæget over, at de andre synes, at den skulle opkaldes efter mig, sagde Gorm Wisweh.

Landskendt for tilberedning af hat
Gorm Wisweh blev landskendt for at tilberede den hat, som TV-2s politiske kommentator Henrik Qvortrup kom for skade at love at spise, hvis Liberal Alliance kom i Folketinget ved valget 15. september 2011.
Se Henrik Qvortrup spise en hat på B.dk

 

 

Gorms Pizza åbnede i Torvehallerne i efteråret 2011.

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.