Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 22/02/12

Fiskerikajen

  • Fish'n'chips kostede 65 kroner hos Fiskerikajen i Torvehallerne i februar 2012. Foto: Else BjørnFish'n'chips kostede 65 kroner hos Fiskerikajen i Torvehallerne i februar 2012. Foto: Else Bjørn
  • Fiskerikajen i Torvehallerne fotograferet i februar 2012. Foto: Else BjørnFiskerikajen i Torvehallerne fotograferet i februar 2012. Foto: Else Bjørn
  12  
En af Torvehallernes to fiskehandlere, som udover fisk også sælger fiskeretter til at spise på stedet som f.eks. fish'n'chips, østers og moules frites.

I Torvehallernes hal 1 (længst fra Nørreport) finder du fiskehandlen og -delikatessen på stand G9, som ligger midt i hallens højre side, når du går ind fra Frederiksborggade.

Foruden fisk og skaldyr til at tage med hjem og tilberede eller spise rå, kan du køber små, lækre fiskeretter som f.eks. fish'n'chips, moules frites, hummersuppe, fiske tacos, fiske-pies og østers med et glas kølig Riesling, som du kan spise ved en af de seks-syv pladser ved baren ved vindues-væggen tæt på hallens udgang mod vest.

Fiskerikajen er også en fiskehandel i Rungsted med eget røgeri, som i 2008 vandt prisen som Årets Fiskehandler.

Overfor Fiskerikajen ligger Torvehallernes anden fiskeforretning Hav.dk.

Mere fisk
De 5 funky fish'n'chips
De 5 i fiskenes tegn

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.