Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 23/09/11

Bryggens modstykke til pizza

  • Foodshop 26 åbnede på Islands Brygge i august 2011. Foto: Else BjørnFoodshop 26 åbnede på Islands Brygge i august 2011. Foto: Else Bjørn
Glem alt om pizzaslices og dåseøl, når du er på Bryggen. I Foodshop på Thorshavnsgade 26 kan du købe lækkert brød og kager, færdigsmurte sandwich på køl, øko-mælk og delikatesser.

Foodshop 26 er en af de mest eksklusive butikker på Thorshavnsgade på Islands Brygge, som har et væld af mad og take away at byde på.

Her kan du købe brød, muffins, banankager og andre lækkerier fra eget bageri, eller snuppe en sandwich på køl, hvis du har travlt. I køleskabet finder du også små portionsanrettede desserter, juice og yoghurt med syltet frugt.

Fra hylderne kan du proviantere vin, chokolade, saucer, dip og relish'es og ekslusive chips.

Foodshop har et par pladser i vinduesbaren og et højt bord bagerst i lokalet, hvor du kan spise morgenmad, frokost eller dages ret.

Se Foodshops eget menukort.

Foodshop 26 åbnede på Islands Brygge i august 2011.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.