Omtale
Føj til favoritter Del Send
Takeaway | 12/09/11

Aroii på Frederiksberg

  • Aroii på Frederiksberg. Foto: Else BjørnAroii på Frederiksberg. Foto: Else Bjørn
  • En af de første nudelretter som Aroii på Nørrebro serverede, da den åbnede. Foto: Else BjørnEn af de første nudelretter som Aroii på Nørrebro serverede, da den åbnede. Foto: Else Bjørn
  12  
På valgaftenen åbnede Henrik Yde, der også står bag Kiin Kiin og lige nu er dommer i kendis-kokkeprogrammet Masterchefs, en filial af sin takeaway Aroii på Frederiksberg.

På hjørnet af H.C. Østedsvej åbnede 15. september den thailandske takeaway Aroii, hvor Kiin Kiin i oktober også åbner restauranten Chai Wong, og hvor restauranten Sapor engang lå.

Bag både Aroii står Henrik Yde Andersen. Aroii har i forvejen har en filial i Guldbergsgade ved siden af Henrik Yde Andersens restaurant Kiin Kiin, der er den eneste thai-inspirerede gourmetrestaurant i Europa med en stjerne i Michelins guide til Europas store byer. 5. september 2011 kunne Henrik Yde Andersen desuden føje dommer i TV3s kendiskokke-konkurrence Masterchefs til sit C.V.

Samme uge som Aroii slår dørene op til sin Frederiksberg-filial, åbnede endnu en trendy asiatisk takeaway på Frederiksberg kun godt 300 meter væk.
"Jeg har undret mig over, at ingen har tænkt på at åbne moderne, asiatiske take aways før nu. De kan jo se, hvor lange køer vi har på vores Aroii-takeaways. Vi har lavet asiatisk mad af nordiske råvarer de sidste fem år, og det er da dejligt, at det vi laver er så godt, at det kan inspirere andre", sagde Henrik Yde Andersen, inden han gik i studiet til optagelsen af endnu et afsnit af kendis-kokkeprogrammet Masterchefs få dage før åbningen.

Chai Wong er Henrik Ydes sjette restaurant i København. I forvejen driver Henrik Yde Andersen thai-restauranten Ricemarket på Kultorvet, den kinesiske restaurant Dim Sum på Sankt Annæ Plads, burgerbaren Burger & Bun på Istedgade og det asiatisk fast food-sted Aroidee i Guldbergsgade tæt ved Empire Bio.

Vild med kinesisk? Se AOKs guide til gode kinesiske restauranter

Se hvor du finder Henrik Ydes spisesteder i København:

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.