Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Zone 1

Zone 1

Nikolaj Plads 7
1067 København K

Åbningstider

tir-fre 11:00-18:00, lør 11:00-16:00

Kontakt

33 12 13 43
 

 

 

 

Kreationerne er diskrete, men med raffinerede detaljer, og klæderne har en indbygget mulighed for flest tænkelige kombinationer. Strikkede sweatre kombineres med kjoler broderet i hånden, uldne nederdele sættes sammen med lette skjorter i silke.
Zone 1 blev dannet i 1982 af designeren Jan Machenhauer. Jan Machenhauer er uddannet fra Skolen for Brugskunst, nu Danmarks Designskole, og har sideløbende med sit virke som designer været involveret i diverse projekter og udstillinger og fungeret som underviser på Danmarks Designskole.

Et dybt og dunkelt lokale i hjertet af København danner rammen for Jan Machenhauers næsten arkitektoniske kollektioner. Som materialer anvender Jan Machenhauer textiler udelukkende af naturfibre som silke, hør, bomuld og uld, dog er regnjakken i gummi en klassiker med et foer, der er lige så anvendeligt alene som under jakken.

Anvendelighed er et kodeord for tøj fra Zone 1. Kreationerne er diskrete men med raffinerede detaljer og klæderne har en indbygget mulighed for flest tænkelige kombinationer. Strikkede sweatre kombineres med kjoler broderet i hånden, uldne nederdele sættes sammen med lette skjorter i silke. Udtrykket bliver en kombination af alfeverden og hverdag, men altid med en tyngde af kvalitet. Stoffernes struktur og designets skulpturelle virkning skaber, sammen med den feminine silhuet, en elegant helhed.

Mille Bjerre Petersen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester