Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/11/07

Zarah Voigt

  • I 2012 blev Zarah Voigts smykker udstillet på Sophienholm i Lyngby. Foto: Martin Sylvest AndersenI 2012 blev Zarah Voigts smykker udstillet på Sophienholm i Lyngby. Foto: Martin Sylvest Andersen
Zarah Voigt designer smykker med særpræg, personlighed og skarpe kanter, som du kan købe i butikken ved Gammel Mønt.

Hendes far var skrædder, teaterinstruktør, scenograf og modeskaber, så det er ikke unaturligt at smykkedesigneren Zarah Voigt er inspireret af det teatralske. Zarah, der er datter af Jean Voigt, skaber smykker med humor og store armbevægelser ved at mikse materialer som plexiglas, guld og sterling sølv.

Hun arbejder i baglokalet i butikken i Gl. Mønt, hvor hendes nyeste kollektioner pryder udstillingsvinduet.Og når eksempelvis kollektionen "Elixir" er i gotisk stil, så er smykkerne draperet på figurer af sorte ravne på et tableau, der ligner laboratoriet hos Hexia de Trix.

Se også: Her er byens grønne shoppingrute

Men Zarah skaber kollektioner med mange forskellige udtryk. Mænd er særligt fans af hundeserien, der blandt andet tæller armbånd med kødben, mens kvinder ofte falder for kollektionerne "Blomster" og "Tivoli," der ligner slikknapper i guldkæder.

Designerens stil er dekadent, art nouveau og excessiv, en mellemting mellem Carrie Bradshaw og Cruella de Ville.

Men man behøver hverken at være berømt stilikon eller sælge pelse af små dalmatinere for at værdsætte Zarah Voigts univers. Desuden er priserne ganske tilgængelige. Et armbånd med kødben i plexiglas koster f.eks. ca. 600 kroner, mens et par øreringe med lyserøde stiletter fås for 450 kroner.

Hvad: Zarah Voigt
Hvor: Gammel Mønt 23, stuen, København K.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 11 til 17.30 og lørdag fra 11 til 16.

Læs også: Her skal du shoppe accessories i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.