Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 12/02/10

YouHeShe

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
YouHeShe.com har udviddet onlinehandelen, så du nu også kan shoppe i en 250 kvadratmeter stor butik i Københavns nordvestkvarter.

Onlinebutikken YouHeShe.com har længe hooked brugerne op med designertøj og accessories, og nu har ejerne bag sitet også åbnet en stor forretning, hvor du kan hoppe en tur i prøverummet, inden du beslutter dig for et køb.

"Tidligere kom flere af vores online-kunder direkte til vores kontor i Hellerup for at afhente deres varer, og vi begyndte at få mange tilkendegivelser fra folk om, at de ønskede en decideret YouHeShe-butik. Så det har været en helt naturlig udvikling for os," siger Nicolai Henckel, som sammen med sin kone Lulu Henckel ejer virksomheden.

"På bøjlerne i det new yorker-agtige studiolokale hænger tøj fra omkring 60 forskellige hotte designernavne, heriblandt Isabel Marant, IRO, Stella McCartney, Stine Goya, Acne, Pierre Balmain og Helmut Lang."

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.