Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 10/05/12

www.Lauritz.com

www.Lauritz.com

Dynamovej 11
2730 Herlev

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 10.00-18.00 - Lørdag kl. 10.00-16.00
Søndagsåbent: den første søndag i måneden fra kl. 10-14.00

Kontakt

(+45) 44 50 98 00
 

Butikstype

Accessories

Genbrug

Livsstil

Stormagasiner og centre

 

 

 

Brugeromtale
Oprettet af: Lauritz.com 10. maj 2012
Senest redigeret af Lauritz.com 10. maj 2012

Om Lauritz.com

Lauritz Christensen Auktioner er et af Danmarks ældste auktionshuse. Med konverteringen til www.lauritz.com i slutningen af 1999, var Lauritz.com A/S det første auktionshus, der gik over til internetauktioner. Lauritz.com er en åben og enkel salgsplatform, der kombinerer de bedste elementer fra den traditionelle auktionsverden (ekspertise, indeståelse og eftersyn) med moderne informationsteknologi (tilgængelighed og rækkevidde).

Auktionsuniverset på Lauritz.com tilbyder en anderledes shoppingoplevelse og et pust til sanserne. Det er et ærligt, funktionelt og sikkert sted at handle på nettet. Fra starten har målet været at lave auktioner på kundens præmisser. Vi tror på, at tilfredse kunder er vore bedste ambassadører. Netauktionerne matcher den fleksibilitet, som den moderne forbruger efterspørger. Man kan handle når som helst og hvor som helst.

Lauritz.com har med sin nyskabende profil udviklet sig til Skandinaviens førende kvalitetsauktion på internettet. Siden hammerslaget på den første netauktion i 1999 er omsætningen steget fra DKK 20 mio. til DKK 724 mio. i 2011.

Lauritz.com har 19 auktionshuse fordelt i 4 lande, Danmark, Sverige, Belgien og Tyskland, hvor sælgere dagligt kan indlevere og købere kan gå på eftersyn. Lauritz.com har omkring 250 med-arbejdere, heraf er knap halvdelen vurderings-eksperter.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.