Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/12/12

Wood Wood Museum

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Ny Wood Wood-butik er åbnet lige ved Søerne i København. Her kan du shoppe varer fra tidligere kollektioner til langt under udsalgsprisen.

 

 

Frederiksborggade strækker sig fra Kultorvet til Søerne, hvor gaden munder ud lige ved Dronning Louises Bro. Og hér har det danske mærke Wood Wood åbnet en ny butik. Wood Wood Museum, som butikken hedder, sælger kollektionsprøver og tøj fra tidligere kollektioner, der bliver hentet hjem fra Wood Woods butikker i Berlin, Aarhus, København og Wien.

»Alt er gamle varer, og derfor sælger vi det meste til 60 procent af den normale udsalgspris,« siger medstifter af Wood Wood og kreativ direktør, Karl-Oskar Olsen. For at undgå følelsen af discount, der nogle gange kan følge med nedsatte priser og tilbudsvarer, er den nye butik indrettet med marmor, glas og med inspiration fra klassicismen, fortæller han.

»Vi har forsøgt at skabe et rum, som på mange måder er modsat det, man normalt forbinder med outlets. Det har vi gjort, fordi produkterne stadig er fede, og fordi vi er lidt trætte af det konstante designerlagersalgshelvede weekend efter weekend, hvor tøjet ligger i papkasser på gulvet,« siger Karl-Oskar Olsen.

Wood Wood åbnede oprindeligt i Krystalgade i 2002, hvor der primært blev solgt T-shirts med tryk i eget design. Siden flyttede Wood Wood op på gadeplan og ind i to lokaler på modsatte side af Krystalgade. Sidste år blev også disse lokaler for små, og Wood Woods flagskibsbutik ligger nu på hjørnet af Gammel Mønt og Grønnegade, hvor der både forhandles tøj til mænd og kvinder.

Hvad: Wood Wood Museum

Hvor: Frederiksborggade 54, København K.

Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 12 til 18 og lørdag 10 til 15.

Læs også: Kvinde - Her skal du shoppe i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.