Føj til favoritter Del Send
Shopping | 20/11/17

Wood Wood åbner ny butik i København

  • Foto: PR Foto: PR
Københavns Lufthavn udvider med hele 4.000 kvadratmeter, hvor blandt andet københavner-darlingen Wood Wood åbner i det nye år.

Det danske mode- og livsstilsbrand Wood Wood åbner ny butik. Københavns Lufthavn kan nemlig i dag 20. november offentliggøre, at københavner-darlingen Wood Wood er første navn på listen over de nye brands, der flytter ind i et helt nyt område i Terminal 2, som åbner til næste år.

Wood Wood bliver dermed en af de 25 nye butikker og spisesteder, som åbner i Københavns Lufthavn i forbindelse med en større udvidelse af lufthavnen og skal være med til at styrke lufthavnen og give den endnu mere følelse af København for både danske og internationale rejsende.

Læs også: Guide: 7 nye butikker du skal kende

I alt bliver Københavns Lufthavn hele 4.000 kvadratmeter større. Sammensætningen af de nye enheder bliver en blanding af førende danske og internationale brands.

Om begrundelsen for, at netop Wood Wood er blandt de nye butikker, siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, følgende:

»Wood Wood er et af de mest anerkendte danske modebrands, der både herhjemme og i udlandet er kendt for deres unikke københavnerstil. Med den nye Wood Wood-butik kan vi tilbyde vores passagerer en autentisk shoppingoplevelse, der afspejler noget af det bedste fra den urbane københavnerkultur og indfri et ønske fra særligt de unge rejsende. Wood Woods univers passer perfekt ind i kombinationen af lokale helte og internationale power brands, som er med til at sikre rejsende et ekstraordinært og bredt udvalg af oplevelser«.

Læs også: Mit København: Lord Siva

Hos Wood Wood ser man også frem til at give både danske og internationale kunder en helt særlig oplevelse i lufthavnen:

»Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse. Vi har i mange år talt om muligheden for at åbne en butik i Københavns Lufthavn. Wood Wood-butikken vil blive en slags satellitbutik, der er tilpasset lufthavnen og de mekanismer, som ligger til grund for shoppingområdet, og vi kommer til at skabe et retail space, der skiller sig meget ud i varesortiment og indretning,« udtaler Karl-Oskar Olsen, kreativ direktør i Wood Wood.

Wood Wood har i alt fire butikker i Danmark, og butikken i Københavns Lufthavn bliver således deres femte herhjemme.

Hvad: Wood Wood åbner ny butik
Hvor: Københavns Lufthavn
Hvornår: Åbner i 2018