Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 03/05/15

Wood Wood

  • Foto: PR Foto: Ikke oplystFoto: PR Foto:
Wood Wood fusionerer storbycool med undergrundstendenser i deres design og den 256 kvadratmeter store Wood Wood-flagskibsbutik i Grønnegade er tilmed én af de butikker, hvor du får mest København for dine penge.

Wood Wood i Grønnegade er et af byens bedste steder at gå hen, hvis man er på udkig efter lækkert tøj til mænd.

Efter ni år i Krystalgade flyttede Wood Wood til fashionabel adresse i Grønnegade. Her slog de i 2011 dørene op til en stor flagskibsbutik på 256 kvadratmeter, der er ganske anderledes end den oprindelige kælderbutik.

- Det er lidt tilfældigt, at vi endte i Grønnegade og vi tænkte faktisk oprindeligt, at området måske var lidt for dyrt. Men nu har vi valgt at satse og så håber vi, at vi kan tilføre området noget nyt, som det ikke har i forvejen, siger Brian S. S. Jensen, der er uddannet som grafisk designer.

 

Wood Wood åbnede oprindeligt i Krystalgade 4 i 2002, hvor de solgte T-shirts med tryk i eget design fra den lille kælderbutik, der nu huser vintagebutikken Time's Up Vintage. Siden flyttede træmændene op på gadeplan og ind i to lokaler på den modsatte side af gaden. Her er de blevet så hippe, at der i perioder har været tale om en decideret »Wood Wood-scene«.

Wood Wood-drengenes succes har siden åbningen af den første butik sikret dem op til flere nomineringer i AOKs afstemning om Byens Bedste Butikker, blandt andet for »Byens Bedste Herremode« i 2013.

Succesen har også sat sit tydelige aftryk på Krystalgade, der er blevet kaldt for Københavnerstilens epicenter, siden Wood Wood og Henrik Vibskov åbnede og gjorde gaden til et sted, hvor klubbørn trådte hinanden over tæerne for at købe farvestrålende og grafisk streetwear. Det har siden tiltrukket den eksklusive butik Another Nué, der strøg direkte ind som en københavnerfavorit med nomineringer til først »Byens Bedste Nye Butik« i 2011 og som »Byens Bedste Kvindemode« i 2013.

- Butikken i Grønnegade er blevet rigtig flot og med meget mere luft - flere muligheder for at give plads til forskelligheder, så man ikke blot får én oplevelse, når man kommer ind i butikken, men at der kan ske flere ting. Vi har også fået ni store vinduer, hvor vi kører skiftende udstillinger, siger Brian S. S. Jensen. Han fortæller også, at de i den nye butik har droppet den traditionelle sko-væg til fordel for en installation fra den tidligere violinbygger og kunstner, Troels Sandegård.

- Han har bygget en installation, som man kan gå ind i, og som har flere niveauer til udstilling, så man kan se produkterne på en helt anden måde, end man normalt ville, fortæller Brian S. S. Jensen.

Wood Wood-butikken fører mærker som Comme des Garçons, White Mountaineering, Peter Jensen, Uniform Experiment, Vibe Harsløf, Adidas, Moonspoon Saloon, Common Projects og Wood Woods eget mærke.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.