Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 06/10/17

Webshop med plakater

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Kenneth Højgård Klausen 6. okt 2017

IMAGI er en dansk webshop, som sælger personlige plakater. Hvis du overvejer at gøre noget ved din boligindretning, eller måske gøre den lidt mere personlig, så kan IMAGI helt sikkert hjælpe dig med det. IMAGI har et stort udvalg af personligt design. Dette indebærer byplakater, kort over Danmark, citatplakater, plakater med danske øer, samt plakater til diverse begivenheder, såsom en fødselstavle eller bryllupsplakat. IMAGI opdaterer hele tiden produktlinjen, så der altid vil være nye plakater at finde.

IMAGI's mest populære kollektion er plakaterne med danske byer. Webshoppen har Danmarks største udvalg af byplakater inden for forskellige designs. I alt har IMAGI 140 af Danmarks største byer i sortimenet. Alle disse plakater, kan du du finde på siden. Du kan f.eks. finde en plakat af København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Randers, Vejle eller bare Hammel.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.