Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 23/08/18

Watery.dk

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Daniel Johannesen 23. aug 2018

Watery.dk er danmarks største webshop for salg af svømmeudstyr og badetøj til både konkurrence svømmere, motionssvømmere, børnsvømmere og andre der har brug for et par nye badebukser eller badedragter.

Så hvis ferien kalder inden længe, eller svømmehallen står for døren, så tag et kig forbi Watery.dk hvor du altså kan finde alt du har brug for af diverse svømmeudstyr og badetøj. Dette indebærer f.eks. svømmetasker, svømmebriller, svømmeplader, badeshorts, bikinier og vi kunne blive ved. Der er i hvert fald noget til enhver smag.

Vi har alle disse forskellige produkter fra populære mærker som Speedo, TYR, Arena, Funkita, Hummel, Adidas mfl.

Og som om det ikke skulle være nok, så får du udover det store udvalg også gratis fragt over 499 kr., dag-til-dag levering i hverdage og prismatch, så du er sikret den billigste pris.

Det er derfor ikke uden grund at vores webshop med svømmeudstyr er ratet 9.5/10 på Trustpilot og har haft over 10.000 kunder igennem på få år.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.