Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 13/02/13

Wasteland

  • Foto: Piccia Neri Foto: Piccia Neri
Alt fra læderjakker til trenchcoats, fra nitter til lyserøde kjoler, fra Guns N' Roses T-shirts til strikkede sweaters. Wasteland har det hele på Studiestræde.

Wasteland er en hyggelig butik, der ejes af en familie. Butikken sælger alt fra kulsorte T-shirts med de bedste rock-bands, til farvet hippie-tøj, til amerikanske cheerleader-kostumer.

Har du en original stil, om det så er punk eller hipster eller noget derimellem, vil du med garanti kunne finde noget af interesse.

Priserne er fair og de meste af tøjet er håndplukket fra genbrugsbutikker fra bl. a. USA og Italien. De har også deres eget mærke, som hovedsaligt består af tasker og huer.

Vintagebutikken åbnede først i 2003, men rykkede i 2009 lidt længere hen ad gaden for at få en større butik.

Selve forretningen ligger på Studiestræde, som er et hyggeligt sted proppet med lignende butikker og små caféer. En smal gade med sjove typer og duften af god mad fra caféerne.

For enden ligger bl. a. en goth-butik, og overfor en butik, der sælger CD'er fra tidens bedste bands. Er man i indre København, burde man bestemt tjekke denne gade ud - og tage et kig ind i Wasteland.

Hvad: Wasteland Retro Clothing Company
Hvor: Studiestræde 19, 1455 København K

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.