Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/07/10

Wardrobe 19

  • Foto: Thomas Lekfeldt Foto: Thomas Lekfeldt
I Larsbjørnsstræde finder du én af byens bedste herretøjbutikker, Wardrobe 19.

Wardrobe 19 ligger i en hævet stuelejelighed i Larsbjørnsstræde 19, der er spidsfindigt indrettet. Gamle stokke gør det ud for bøjlestænger, piber fungerer som knager og patinerede møbler får nyt liv og nye funktioner i den lille butik.

Indehaverens upåklagelige smag afspejles i det sortiment, du kan finde i butikken, og der er altså tale om nogle af tidens lækreste brands. Interiøret er old school og lækkert patineret med fokus på retro-design, som man også netop nu ser det i udenlandske shops hos mærker som Moscot og Ralph Lauren's Double RL. Det gennemtænkte udtryk går igen i butikkens sortiment, der er et ubesværet miks af blandt andet Wolverine 1000 Mile, Pendleton, Han Kjøbenhavn, Libertine-Libertine, Folk og Key.

Og efter at have været på banen i ganske få sæsoner har herrebutikken Wardrobe 19 allerede lagt sig forrest i feltet i kampen om det fedeste udvalg og den mest gennemførte stil på linje med en af byens garvede herremodebutikker. Det har sikret dem nomineringer i kategorierne Byens Bedste Nye Butik og Byens Bedste Herretøj.

En af årsagerne til butikkens store succes er massiv fokus på online-marketing i form af en fotospækket Facebook-profil, som altid har forretningens nyeste lækkerier på display.

Hvad: Wardrobe 19
Hvor: Larsbjørnsstræde 19, st. th., København K
Hvornår: Hverdage 11 til 18 og lørdag 11 til 16.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.