Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Von Qualen

  • Von Qualen Foto: Mette NielsenVon Qualen Foto: Mette Nielsen
Rikke Von Qualen synes at 1950erne er en lækker periode med feminint tøj, der tager hensyn til og understreger de kvindelige former med masser af talje og barm.

Glæden ved forgangne årtier har hun ført ud i yderste konsekvens, så hun nu står bag egen retrodisk i butikken, der med sine romantisk lyserøde vægge, grønne forhæng og babyblå blomstertapet får én til at føle at man er trådt ind i en tidslomme, og bare venter på at grammofonmusikken begynder at spille rockabilly.

Her sælger hun et pletfrit og gerne pyntet udvalg af vintagekjoler, som hun håndplukker i butikker og markeder i Los Angeles. Det brugte tøj suppleres med nyt (men altid med et retrotwist og 50er præg) fra fx. danske Dixie Grey, strik fra Månestråle og pastelfarvet gennemsigtigt og let undertøj fra After Wear.

Rikke Von Qualen er oprindeligt uddannet skrædder og derfor forsyner hun også butikken med små kollektioner af sit eget mærke, hvor hun har specialiseret sig i feminine kjoler, prikkede skjorter, nederdele og korte jakker.

Er du ude efter lidt sjovt tilbehør, så har butikken et lille udvalg af vintagesmykker, tasker, bælter og deslignende, som spædes op med nye smykker fra Zarah Voight og de sjove stjernetegnssmykker fra danske Siersbøl, der har produceret guldbelagte sager siden 40erne.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.