Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 03/01/12

Vintage Kids Copenhagen

  • Foto: Niels Ahlmann Olesen Foto: Niels Ahlmann Olesen
I et lille butikslokale med bolsjestribede vægge på Enghave Plads har den kreative sygeplejerske Barbara Bennett forfulgt drømmen om en kreativ karriere og har åbnet Københavns første vintage-butik for børn.

»Der findes ikke meget af den slags herhjemme, så jeg tænkte, at det var en super god ide,« siger indehaveren, der indsamler tøjet til butikken via kontakter i udlandet og får det ind fra blandt andet Holland, Tyskland og England.

Læs også: Find de bedste lagersalg

De unikke, farverige gevandter på bøjlestængerne stammer fortrinsvis fra 60erne og 70erne, mens andet har klaret tidsrejsen helt fra 1940erne.

Og mange af de fine, gamle sager bringer minder frem hos flere generationer af de kunder, der kigger forbi, fortæller Barbara Bennett.

Læs også: Få fingrene i de hotteste celebrity-jeans

»Vintage har mange fordele. Jeg kan godt lide ideen om, at ting bliver genbrugt, og tit er håndværket også meget bedre udført end det er på nye ting, der bliver produceret på samlebånd,« siger hun. I baglokalet udfører butiksindehaveren småreparationer på vintagetøjet og har planer om på sigt at sy sine egne genbrugskreationer.

Læs også guiden: Billigt, brugt børnetøj – 5 gode steder

Hvad: Vintage Kids Copenhagen
Hvor: Enghave Plads 17
Hvornår: Man-tirs 11-17, ons lukket, tors 11-17, fre-lør 10-15, søn lukket

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.