Føj til favoritter Del Send
Shopping | 06/12/12

Vind diamantøreringe til 20.999 kroner fra JEWLSCPH

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Presse Foto: Presse
Drømmer du eller din kæreste om funklende diamanter? Ja mon ikke… Det gør de fleste kvinder, og nu har du mulighed for at vinde et par helt fantastiske øreringe med et skønt miks af 6.10 karat diamanter og sort emalje mikset med sort oxideret sølv og 14 karat guld. Værdi: 20.999 kr.

Konkurrencen er slut. Tillykke til Kirsten Melchiorsen!

Vinderen trækkes første uge i januar og får direkte besked.

Om JEWLSCPH
De smukke øreringe er designet af Mai Manniche, der står bag smykkefirmaet JEWLSCPH - hvis smykker i dag bæres af mange både kongelige og kendte.

Mai lægger vægt på den meget høje kvalitet i alle sine designs og bruger derfor udelukkende ædelstene og ædelmetaller. Kollektionerne er store og med både sølv – og diamantsmykker – så der er noget for enhver smag og pengepung. Hvert eneste smykke er lavet med kærlighed – for netop kærlighed er essensen i de mange smykker vi kvinder bærer. Vi får dem i gaver, i forbindelse med særlige lejligheder etc. – og bruger dem til at understrege vores personlighed og hvem vi er.

Et smykke er derfor den perfekte julegave – en personlig gave givet med kærlighed. For at hjælpe ægtemænd og kærester på jagt efter det helt rette smykke til julegaven, har JEWLSCPH taget nye midler i brug, åbnet pop-up butik i Illum hele december, og opfordrer alle mænd til, at kigge forbi med et billede af deres udkårne, så personalet kan hjælpe med at finde det helt rette smykke.

Udover pop-up butikken i Illum har JEWLSCPH også eget showroom på Vermundsgade 19, 2 sal. 2100 København Ø., hvor de også holder åbent hele december, så man kan kigge forbi og blive guidet i forhold til valg af rette smykke. Er du ikke fra København, så fortvivl ikke. Alle JEWLSCPH's smykker kan også købes online på: www.JEWLSCPH.com

Læs mere: Ny pop-up shop med funklende smykker

Læs mere om JEWLSCPH på: www.JEWLSCPH.com

Følg desuden JEWLSCPH på deres Facebook – for tiden kører de med en særligt funklende pakkekalender… http://www.facebook.com/JEWLSCPH

Javascript is required to view this map.
Kort