Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Vero Moda i Østergade

Vero Moda er mode til et bredt udpluk af det yngre kvindelige publikum, og kollektionerne har som regel et tema. Det kan være inspiration fra mændenes verden med jakkesæt og time manager eller i form af feminine kreationer. Priserne er absolut fornuftige.
...
I det store åbne lokale er der højt til loftet. En gotisk søjle forbinder stukken med det lyse finergulv der reflekteres i et barok-inspireret "guld" spejl værdigt for en person på stylter. Det åbne landskab brydes af små tøj-øer hvor butikkens kollektioner kan studeres: mærket Jacqueline de Young, som er den lidt pænere del af konceptet, O.N.L.Y for de unge og mærket Vero Moda som er både og og hverken enten eller.

Vero Moda er mode til et bredt udpluk af den yngre kvindelige befolkning og kollektionerne serveres som regel under en række temaer. Det kan være inspiration fra mændenes verden med skjorter, jakkesæt og time manager eller den modsatte grøft i form af feminine fjerbesatte kreationer. Vero Moda butikkerne har desuden altid tilbehøret til de fleste situationer. Priserne er absolut fornuftige.

Mille Bjerre Petersen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.