Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 21/09/17

Verdenskendt supermodel kommer til København: Her kan du møde hende

  • Gigi Hadid kommer til København. Foto: MARY TURNER

    Gigi Hadid kommer til København.

    Foto: MARY TURNER
Supermodellen Gigi Hadid kommer til København på lørdag.

Der bliver kastet stjernestøv over Magasin på Kgs. Nytorv, når supermodellen Gigi Hadid lægger vejen forbi på lørdag 23. september.

Gigi Hadid er både et stort navn i modeverdenen, hvor hun betegnes som en af tidens bedst betalte modeller, men også fordi hun er bedste veninde med Kardashian-søsteren Kendall Jenner, kæreste med One Direction-stjernen Zayn Malik og datter af Yolanda Hadid, der har været del af castet til den populære realityserie ‘The Real Housewives of Beverly Hills’.

Læs også: Få fingrene i café-nostalgi: Café Sommersko sælger ud på auktion

Den 22-årige model besøger Magasin i forbindelse med tredje kollektion af samarbejdet mellem hende og amerikansk modes grand old man, Tommy Hilfiger.

Gigi-fans, der ønsker et glimt af stjernen, har mulighed for opleve modellen live, når hun gæster Magasins stueetage kl. 15.30.

»Gigi Hadid gør meget ud af at møde sine fans. Vi forventer, at hun vil være her omkring 20-30 minutter, hvor hun sandsynligvis vil svare på spørgsmål fra scenen, hvor der også vil være andre danske og udenlandske bloggere til stede,« fortæller brandmanager i Magasin, Britta Luplau.

Læs også: Ikonisk Nørrebro-stamsted har fået nyt liv

Magasin forventer, at der vil komme rigtig mange fans, og fortæller at der i køen efter kl. 14 vil blive fundet heldige, der får et meet'n'greet med supermodellen et hemmeligt sted i byen.

Gigi Hadids tredje kollektion TommyXGigi FW17, der er en underlinje, som hun har designet i samarbejde med Tommy Hilfiger, blev launchet i går i New York. Og allerede fra 20. september er den at finde i bl.a. Magasin.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register