Føj til favoritter Del Send
Shopping | 08/12/17

Usædvanlig butik fik international hæder: Nu åbner den i København

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  

Den dansk-svenske netbutik Boozt.com tiltrak sig i sommer stor opmærksomhed for sin første fysiske butik med alternativ betjening. Det har givet bagmændene blod på tanden, så nu åbner de en ny butik på Strøget i København.

Den første butik, der bærer navnet 'Beauty by Boozt.com' og udelukkende sælger skønhedsprodukter, ligger i storcenteret RO's Torv i Roskilde og er indrettet med velourgulvtæppe, lysekrone og helt uden kasseapparater, fordi man blot betaler hos den ekspedient, der har hjulpet en.

Det var noget, der vakte opsigt i udlandet, og i sommer kom butikken således til at figurere på det engelske konsulenthus Insider Trends' liste over de 50 mest inspirerende detailbutikker i verden lige nu.

Læs også: Nyt luksus-outlet sælger kendte mærker for en slik

Så nu er administrerende direktør i Boozt.com Hermann Haraldsson klar til at rykke ind på Danmarks travleste shoppegade, Strøget i København, hvor han åbner en 500 m2 stor kosmetikbutik på Købmagergade 39 i foråret 2018 - ligeledes uden det klassiske kasseapparat.

»Rigtig mange butikker fremstår i dag ens, og det kan være svært skille dem fra hinanden. Vi vil gerne give vores kunder en helt anden butiksform, end de er vant til. Når de besøger vores Beauty by Boozt-butikker, skal det være et åndehul, hvor de får en verdensklasse oplevelse, bliver inspireret og glemmer deres travle hverdag for en stund,« siger Hermann Haraldsson i en pressemeddelelse.

Boozt.com er især kendt for at sælge modetøj på nettet, men i sommeren 2017 udvidede onlinebutikken sit sortiment med skønhedsprodukter fra blandt andet Estée Lauder, Clarins, Lancôme, Biotherm, Shiseido og YSL.

Læs også: Overblik: Her er Malmøs shoppingcentre

»Kosmetik er et godt match for os, da mode og skønhedsprodukter går hånd i hånd. Det er helt naturligt for mange af vores kunder at købe kosmetik på nettet. Vi ser et stort uforløst potentiale i kosmetikmarkedet, og den nye flagship store vil bringe Boozt-brandet endnu tættere på kunderne,« siger Hermann Haraldsson.