Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 06/09/18

Udstilling

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Butik for Borddækning 6. sep 2018
Senest redigeret af Butik for Borddækning 6. sep 2018

10 År´s Jubilæum i Butik for Borddækning

Fredag d. 7. september kl. 16 -

Butik for Borddækning har inviteret de tidligere medlemmer af butikken: Bente Hansen, Charlotte Buchardi, Charlotte Serup, Elisabeth Lau Kiefer, Lis Biggas, Lise Damsager og Mette Marie Ørsted, til at deltage i denne udstilling.

På udstillingen vises bordopdækninger med produkter fra alle butikkens medlemmer igennem 10 år, hvor i alt 14 designere og kunsthåndværkere har været tilknyttet butikken i kortere eller længere tid.

For 20 år siden åbnede Kirstine Kejser Jenbo Butik for Borddækning med værkstedsproduktion og butik på samme sted. I år er det 10 års Jubilæumsår for Butik for Borddækning, som den ser ud i dag, som butiksfællesskab og galleri.

Butik for Borddækning har i løbet af de sidste 10 år vist 53 oplevelsesrige og skelsættende udstillinger, med gæsteudstillere fra både ind- og udlandet, samt nytænkende udstillinger med vores egne medlemmer, foruden sjove og fantasifulde påske- og juleudstillinger hvert år.

Jubilæumsudstillingen bliver den sidste udstilling i Butik for Borddækning, da butikken ophører d. 1. oktober 2108. Mere information følger inden vi lukker.

Vi håber at I vil være med til at gøre denne aften festlig og glæder os til at se jer,

Udstillings sidste dag er lørdag d. 29. september 2018.

Med venlig hilsen

Butik for Borddækning,

Ane-Katrine von Bülow, Anne Fabricius Møller, Kathrine Kjeldsen Hansen, Kirstine Kejser Jenbo, Metha Stuart Wallace, Pia Baastrup og Tora Urup

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort