Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Tut & Bissen

Tut & Bissen

Fiolstræde 25
1171 København K

Åbningstider

man-tor 10-17 , fre 10-18, lør 10-14

Kontakt

33 32 12 49
 

 

 

 

Børnetøjsbutikken for de 0-14 årige har et kæmpeudvalg af det gode og ikke alt for dyre tøjmærke Wheat. Læg dertil enkle hvide børnemøbler fra Oliver Furniture, prinsessebøger, babysutsko og bamselegehuse. Da børnene tit er med på indkøb, hersker der en afslappet stemning med legehjørne, tumlende børn og ivrigt snakkende forældre, der tager imod råd fra det kyndige personale.
Butikken har en stor og børnerig kundekreds, der ved, at det er her, de skal gå hen, hvis de små skal iklædes Wheat fra top til tå. Det danske mærke er kendt for gode basiskollektioner med alt hvad poderne skal bruge: fra yndige lyserøde kjoler til bomuldsundertøj og vindjakkerne. Og prismæssigt kan alle være med.

Butikken har også et udvalg af Oliver Furnitures klassiske borde og stole til de små. Et sikkert hit er den hvide retro tallerkenrække, som egner sig mere end glimrende som børnebogs-opbevaring.

Det er også her du finder de små lækre Bobux babysko fra New Zealand, som holder babyfødder ånde og samtidig holder dem varme inde og ude. Mange forældre vælger at tage børnene med i butikken, og det er selvfølgelig helt ok, da der er et legehjørne og stemningen er afslappet. Butikken sælger også flere legeting, fx. bamsedukkehuse, prinsessebøger med glimmer og selvfølgelig et udvalg af søde tøjdyr.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester