Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Troelstrup

Troelstrup

Vester Voldgade 5
1552 København V

Åbningstider

man-tor 10:00-18:00, fre 10:00-19:00, lør 10:00-15:00

Kontakt

33 12 13 94
 

Butikstype

Accessories

Sko

Tøj til kvinder

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Kvalitet på fem etager.

Troelstrup er Københavns største, enkeltstående modeforretning. Her finder du hele 5 etager med mode i højeste kvalitet til både kvinder og mænd. Forretningen forhandler en lang række mærker, der alle er anerkendte på den internationale modescene for deres kvalitetsbevidsthed, håndværk og stilfulde design.

The Suit Destination
Den mest kendte afdeling hos Troelstrup er forretningens 1. sal, hvor man kan boltre sig i jakkesæt fra alle de bedste mærker, f.eks. Boss, Tiger of Sweden og Canali. Her finder man også forretningens afdeling for herretøj til bryllup og galla, hvor Troelstrup bl.a. kan bryste sig af landets største udvalg af smokings og kjolesæt. I tillæg kan du få lavet dit eget jakkesæt ud fra dine personlige præferencer og unikke mål. Dette såkaldte ’Made to Measure’ koncept udbydes fra flere mærker, men også fra husets eget mærke, som er blevet vurderet bedst i test af Berlingske. Alt dette er med til at gøre Troelstrup til en decideret ’suit destination’ for landets mest velklædte og kvalitetsbevidste mænd.

I stueetagen mødes man af en imponerende skjortevæg – over 20 meter lang, med skjorter fra gulv til loft i bedste biblioteksstil. Udvalget består selvfølgelig af de bedste mærker på markedet, herunder f.eks. Eton og Stenströms. I stueetagen har Troelstrup også en skoafdeling med alt hvad et mandehjerte kan begære. Fra de lækreste sneaker-mærker såsom Common Projects til de mest eksklusive sko fra bl.a. Church’s, Cheaney og Moreschi og rustikke støvler fra bl.a. Red Wing. Stuen huser også kollektioner med casual wear fra store navne såsom Ralph Lauren, Lacoste og Barbour.

Bevæger man sig ned i kælderen finder man et imponerende udvalg af frakker og bukser til mænd, mens alt til kvinder er samlet på husets 2. sal. Her fås et udvalg af mærker såsom Max Mara, By Malene Birger, Lacoste, Barbour og mange flere.

Den nyeste afdeling hos Troelstrup er 3.sal, hvor man finder landets største udvalg af mærkevarer i store størrelser til mænd. ’Stilfuld uanset størrelse’ er missionen for denne afdeling, der bestræber sig på at udbyde samme lækre produkter i store størrelser som i resten af huset.

Siden 1908
Troelstrup er en historisk forretning, der blev grundlagt i 1908 af Christian Troelstrup. Historien om Christian Troelstrup er en inspirerende fortælling om en ung mand fra den jyske hede, der rejste til København for at opfylde drømmen om succes. Niels Christian Pedersen kom til verden den 15. oktober 1883 i landsbyen Troelstrup på Nibe-egnen i Jylland. Christian kom ikke fra nogen velstillet familie og familien havde hele 12 børn, som alle i en ung alder selv måtte tjene til føden. Christian var fem år, da han blev sat i arbejde som staldknægt. Som 25-årig rejste Niels Christian Pedersen til København for at forfølge drømmen om succes og et liv med mere at byde på end de kår han var vokset op under i det jyske. Han tog navn efter
sin fødeby Troelstrup og blev kendt som Christian Troelstrup. I 1908 åbnede Niels Christian Pedersen Troelstrup butikken Troelstrup i nogle kælderlokaler i København. Få år senere købte Christian Troelstrup hele ejendommen, som han omdannede til stormagasin med
herre- og drengetøj.

Den nuværende direktør og indehaver, Claus Frederiksen, overtog Troelstrup i 2008. Indehaverens mission for forretningen er, at Troelstrup skal udbyde modeverdens bedste produkter til mænd og kvinder ledsaget af branchens højeste niveau indenfor service og ekspertise. Troelstrup er således en specialist-forretning indenfor mode, og ønsker kun at tilbyde det bedste til sine kunder.

I 2011 blev Troelstrup optaget i International Men’s Wear Group, IMG, – en eksklusiv, international sammenslutning af familieejede mode-virksomheder, der forhandler verdens bedste og mest stilfulde beklædning til mænd og kvinder. Organisationen optager kun ét medlem fra hvert land ud fra kriterier omkring forretningens udvalg, ry og visionære karakter. Troelstrup repræsenterer dermed Danmark i sammenslutningen af verdens bedste forhandlere af modetøj.

Brugeromtale
Oprettet af: Frederik Juulstrup 27. feb 2013
Senest redigeret af Cathrine Frederiksen 19. aug 2016
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.