Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/11/11

TrackBikeShop

  • Foto: Morten Germund Foto: Morten Germund
»Vi synes, gear er unødvendige i København«.

Sådan lyder det fra Track Bike Shop på Nørrebro. Og den er hele byens hipsters forlængst hoppet med på. Selvfølgelig har man da en fixie-cykel! Men før specialbyggede ét-gears-cykler med fastnav blev allemands-eje (i hipsterkredse, ihvertfald), var det her, firstmoverne shoppede løsdele.

Track Bike Shop bliver da også nævnt allerøverst i tråden med gode butikstips på forummet fixie-king.dk, hvor cykelbude og andre cykelfetichister deler gode råd om indkøbssteder.

Som en sand slikbutik for cykelentusiaster er hjørnelokalet fyldt med kulørte enkeltdele i alskens farver - og direkte kig til værkstedet. Bygger man selv, koster en cykel fra 6.000 og op. Og sådan er det bare, slår Track Bike Shop fast. Men Track Bike Shop har også færdigbyggede cykler til dem, der har et lidt mindre budget.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.