Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/11/07

Topshop

  • Foto: ANDY RAIN Foto: ANDY RAIN
  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
  12  
Topshop på Oxford Street har altid været et must, når man besøgte London. Men man behøver ikke at tage helt til den engelske hovedstad for at shoppe hos Topshop, der også har en filial på Strøget.

Topshop er "highstreet fashion" så det batter. Det vil sige mode, der er billig, men som alligevel er højaktuel.

Lidt ligesom Hennes & Mauritz, har Topshop ualmindeligt dygtige designere ansat, der nærmest allerede inden modeugerne har afluret de største tendenser på de internationale catwalks.

Det er dog ikke svært at spotte, at Topshop er engelsk. Tøjet har en konsekvent mere flabet og et mere street-agtigt tilsnit end lignende koncepter fra andre lande.

Og så har Topshop haft stor succes med at alliere sig med kendte designere - et koncept H&M siden har tyvstjålet - så man i perioder kan købe designsamarbejder til lavpris. Udvalget i Topshop er bredt og spænder fra trusser med tryk til sommerkjoler og vinterfrakker.

Hvad:
Topshop
Hvor:
Østergade 34, København K.
Hvornår:
Mandag til fredag fra klokken 10 til 19 og lørdag fra 10 til 17.

Læs også:
Guide til billig shopping i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.