Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 03/11/08

Tommy Hilfiger

  • Foto: Tommy Hilfiger. PR-foto Foto: Tommy Hilfiger. PR-foto
På Østergade i København har tøjmærket Tommy Hilfiger netop åbnet en tøjbutik til såvel unge som gamle. Her er der jeans i kældren til de unge og eksklusivt sportswear til mænd og kvinder i stueetagen.

Ved indgangen til den toetagers store tøjbutik hænger billeder af amerikanske ikoner fra frihedsgudinden til The Rolling Stones sirligt side om side. Den tidligere Synoptikbutik er i dag Danmarks første rene Hilfigerbutik, og her sælges blandt andet det ekslusive TH-kollektioner til kvinder over 30 år.

På første sal bugner hylderne af mandeskjorter i tern og farver, kjoler og strik til kvinder, bælter, tasker og lædersko. Tøjet kaldes sportswear og er afslappet i stilen og mere afdæmpet i  farverne. De store hvide liljer på disken er stadig friske fra lørdagens åbningsreception.

Nedenunder er der tøj til de unge under 25 år. Væggene er malet sorte, rockmusikken vælter ud af højtalerne, og dukkerne er prydede med jeans og dunjakker. Dj-pulten står klar til at fyre op med musik hver fredag og lørdag, og her er alt fra tasker, kjoler, bælter og armbånd.  

Læs AOKs omtale af Tommy Hilfigers fotoudstilling i Kødbyen i november 2008 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.