Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 28/04/14

Time’s Up Vintage

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto:
Vintagebutikken Time’s Up Vintage er i en liga for sig selv. Med en veludviklet fornemmelse for vintagetøj og et særligt blik på nuværende og kommende tendenser er butikken nemlig mere fremsynet end bagudskuende.

Med en veludviklet fornemmelse for vintagetøj og med et særligt blik for tidens tendenser er Time’s Up Vintage mere fremsynet end bagudskuende. Af samme grund bliver butikken hyppigt besøgt af byens stylister, såvel som af danske og internationale designere, der lægger vejen forbi kælderbutikken i Krystalgade for at hente inspiration fra tidligere tiders design og tendenser.

Folkene bag Time’s Up Vintage håndplukker en blanding af flamboyant, tidløst og bevaringsværdigt vintagetøj fra mærker som Versace, Chanel og Valentino, men også fra relativt ukendte mærker. Og i sin helhed emmer butikkens udvalg af lige dele nordisk enkelthed, vovet glamour og fokus på kvalitet.

Butikken ligger lidt gemt væk, men hvis man stiller sig med ryggen til Hovedbiblioteket og derefter går omkring tyve skridt til højre, så finder man den på modsatte side af gaden.

Hvad: Time´s Up Vintage

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.