Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Tie Rack

Med over 2000 silkeslips går du sjældent forgæves i Tie Rack. Den lille forretnings vægge er plastret til med slips, ordnet efter mønster og stil. Slipsene er af eget fabrikat, produceret i Italien. Desuden sælges tørklæder til damer.
Med over 2000 slips går man i Tie Rack sjældent forgæves, når man skal have et matchende slips til sin nye habit. Den lille forretnings vægge er plasteret til med slips ordnet efter mønster og stil, så man slipper for endeløse søgninger gennem Mickey Mouse-slips, hvis man leder efter et klassisk slips - og omvendt.

Den verdensomspændende Tie Rack-kæde med 450 butikker worldwide har specialiseret sig i volumen snarere end i kvalitet, og hvis man skal have eksklusive slips fra de store modehuse, skal man ikke opsøge Tie Rack. Butikkerne sælger udelukkende deres egne silkeslips produceret i Italien.

Butikkerne er strategisk placeret, hvor man kunne tænkes at skulle have et slips i en fart. Foruden butikken i Hovedbanegården findes der en på Strøget og to i Københavns Lufthavn. Priserne på slips går fra 149 kr. til 239 kr. Desuden sælger butikken en række tørklæder til damer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.