Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Thiemers Magasin

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  12  
På et solbeskinnet vesterbro'sk hjørne finder du Thiemers Magasin. Butikken sælger bøger, men er åh så meget mere end end boghandel. Du kan nemlig læse i de bøger, blad og aviser der ligger fremme, mens du drikke kaffe og få gode råd på bedste New York'er vis.

Thiemers Magasin er resultatet af Christina Thiemers lidenskab for bøger. Efter flere år i computerbranchen tog Christina springet og åbnede sin lille bogbutik, der har navn efter hende selv i kombination med en tanke på Matador-kjolebutikken, Damernes Magasin.

Thiemers Magasin sælger bøger. Det vil sige, at du som i enhver anden boghandel kan finde nyudgivelser og klassikere i en skøn forening. Med modsat de store etablerede af slagsen, har du i Thiemers Magasin mulighed for i ro og mag at læse de første par sider i bøgerne for at finde ud af, om det er noget for dig.

I 2013 blev boghandlen dog overtaget af journalisten og litteraturelsker Rikke Viemose, der har udvidet koncepter til også at omfatte litterære events. Dermed er Thiemers Magasin både en af de få sjælende boghandlere, hvor du stadig kan få litterære råd og lov til at fordybe dig i boguniverset - enten over en kop kaffe i den tilhørende salon eller til de mange litterære events, der løbende holdes med oplæsning og aktuelle debatter.

Thiemers Magasin har adresse på Tullinsgade, der grænser op til Værnedamsvej. Et område, der også er kendt som Københavns mini Paris med hyggelige gadecaféer, kaffebar, blomsterforetninger, nipse- og delikatessebutikker side om side.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.