Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Thailandsk Supermarked

  • Indkøbsinterview med Naser Khader. Naser Khader køber ind i Thai supermarkedet på Istedgade i København - og B.T. er med! Naser sludrer lidt med indehaverne af det thailandske supermarked! Foto: Lea Meilandt MathiesenIndkøbsinterview med Naser Khader. Naser Khader køber ind i Thai supermarkedet på Istedgade i København - og B.T. er med! Naser sludrer lidt med indehaverne af det thailandske supermarked! Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Her finder du alle de ingredienser, der skal til for at lave din egen thailandske middag: Krydderier, ris, nudler, soya- og østerssovs. Frugt og grønt importeres direkte fra Thailand. Supermarkedet har også bestik, tallerkener og bambusfletværk.
Københavnerne har forlængst taget det thailandske køkken til sig. Thailandske restauranter skyder op som paddehatte, men hvorfor ikke selv prøve kræfter med den eksotiske mad ?

I det thailandske supermarked på Istedgade finder du alle de ingredienser, der skal til for at lave din egen thailandske middag. Facaden prydes af neonbogstaver, der lyser om aftenen, og i døren byder to thailandske mannequindukker med foldede hænder velkommen.

Indenfor åbenbarer et væld af thailandske varer, med lidt kinesisk imellem. Her findes metervis af hylder med konserves, krydderier, ris, nudler, soya- og østerssovs, tørrede svampe- og havplanter, snacks, slik, øl og østerlandsk kosmetik og hygiejneartikler. I køleskabene langs væggen finder du frisk frugt og grønt, nogle med ukendte faconer og navne som Galanga, Rambutan og Lychée. Frugt og grønt importeres direkte fra Thailand, hvor nye forsyninger ankommer til butikken hver torsdag.

Ud over dagligvarer har det thailandske supermarked et større udvalg i køkkengrej og gaveartikler såsom bestik, tallerkener, bambusfletværk og porcelæn. Glem ikke butikkens videoudlejning i bagenden af lokalet. Her kan du leje asiatiske og amerikanske spillefilm til 20 kroner per styk - hvis du vil høre, hvordan det lyder, når Mel Gibson taler thai!

Det thailandske supermarked åbner til vinter et vindue ud mod gaden, hvorfra der vil blive solgt lokale, lune retter til folk i kulden.

Thomas Tiedje

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.