Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Tekinoktay Finest Lingerie

  • Tekinoktai Foto: Jan JørgensenTekinoktai Foto: Jan Jørgensen
Tekinoktay Finest Lingerie er Københavns mest gennemførte butik. Butikken er en blanding af fransk boudoir-stemning og hipt berliner-miljø med lingerie til både hende, der kan selv og ham, der gerne vil forkæle.
Tekiniktay Finest Lingerie er københavns mest genneførte butik. Butikken er en blanding af fransk boudoir-stemning og hipt berliner-miljø med lingerie til både hende, der kan selv og ham, der gerne vil forkæle. Da Evren Tekinoktay, der er billedkunstner, for et par år siden trådte ind i en lingeributik i Berlin, opstod der en slags uforklarlig logik. Efter besøget i butikken, sov hun ikke i to dage og det stod pludselig soleklart for hende, at hun skulle åbne sin egen af slagsen.

Det gjorde hun så i København og det er vi mange, der jubler over. For Tekinoktay Finest Lingerie er en butik af den slags, man gerne vil have med hjem. Som et barn i en slikbutik overvældes man af et unikt univers af hånddekorerede bøjler, heldragter i silke, blonder og bomuld, flæser og farver fra Berlin, Italien, Paris og København.

Evren designer selv en mindre kollektion, men vælger ellers sit sortiment ud fra et krav om æstetik: undertøjet skal være smukt. Evren mener, at undertøj er for kvinden selv. Det handler ikke om at være andres bolche i en fin indpakning, men om at føle sig godt tilpas. Og med Tekinoktay Finest Lingerie er missionen meget tæt på at lykkes.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.