Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 17/12/13

Teaterhjørnet

Teaterhjørnet

Vesterbrogade 175
1800 Frederiksberg C

Åbningstider

Man. - fre. 10.00 - 17:30 Lør. 10.00 - 14.00

Kontakt

70 25 11 41
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

  • Stemningsfoto Foto: PR. ScanpixStemningsfoto Foto: PR. Scanpix
Her kan du finde nylonparykker, falske overskæg, teatersminke og bodypaint. Teaterhjørnet arrangerer også kurser i børnesminke, teatersminke, special effects, foto make-up og historiske make-up'er. De har også bøger om teater og sminke.
...
Hvad enten du skal være indianer til fastelavn i børnehaven, er balletpige på Det Kongelige Teater eller professionel skuespiller, læser teatervidenskab på universitetet eller bare skal have en paryk til nytårsaften, er det en god idé at aflægge et besøg hos Teaterhjørnet.

Der findes ikke rigtig nogen anden lignende butik i København. Her kan du finde et utal af nylonparykker til mellem 100 og 200 kroner, og en del under 100, med navne som Ginger, Afro, Posh og Cher. Og de falske overskæg pryder en halv væg og vil kunne få dig til at ligne det meste lige fra August Strindberg og Hercule Poirot til en af landevejens helte. 

Læs også guiden: De 5 kostumebutikker

Du kan finde alle former for teatersminke og bodypaint. Teaterhjørnet arrangerer også kurser i børnesminke, teatersminke, special effects, foto make-up, historiske make-up'er, bodypaint og latex/maske. Alle sminkekurser arrangeres gennem Dramashop.dk. Se oplysninger om priser og vilkår her.

Læs mere om shopping på: AOK

Teaterhjørnet har sit eget forlag, Drama, og en stor del af butikkens bøger kommer herfra. Men klassikere som "En skuespillers arbejde med sig selv" af Konstantin Stanislavskij og Odin-guruen Eugenio Barbas "En kano af papir" står selvfølgelig også på hylderne.

Ligesom skuespil af alt lige fra Gustav Wied til Dario Fo, fra Shakespeare til Sten Kaalø også gør det. Hertil kommer så alle bøgerne om dramapædagogik, teaterteori og -videnskab, jonglering, stunt, teaterloven, sangteknik, og om hvordan man skriver en film.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester