Føj til favoritter Del Send
Shopping | 26/10/12

Taskegiganten er flyttet

  • Foto: CARLOS BARRIA Foto: CARLOS BARRIA
Det franske luksusmodehus Louis Vuitton kom til København i 1988. Nu ligger butikken, der er den største af sin slags i Skandinavien, på Amagertorv.

Luksusmodehuset Louis Vuitton flyttede i oktober 2012 til Amagertorv, hvor butikken nu er den største af sin slags i hele Skandinavien.

Det franske modehus har haft til huse på tre forskellige adresser, siden det kom til København i 1988. Før flytningen til Amagertorv lå butikken på hjørnet af Østergade og Ny Østergade, hvor den trak kunder med penge på kreditkortet og passion for designertasker. Efter flytningen til Amagertorv ligger Louis Vuitton-butikken nu mellem Georg Jensen og Royal Copenhagen.

Læs også: Her skal du shoppe accessories i indre by

Og flytningen er et ganske godt symptom på den store vækst, luksusmodehuset har oplevet de seneste år, fortæller Roberto Eggs, præsident for Louis Vuitton i Nordeuropa, til Berlingskes magasin MS:

- Naturligvis har vi også mærket krisen, men vores kunder har altid købt vores tasker på grund af kvaliteten. Vi oplever ofte, at kunder køber deres egen første taske, efter at de har arvet en. Det går op for dem, at taskerne er et godt håndværk, så de tasker, som de selv køber, kan andre arve, siger han.

Den nye butik får 300 kvadratmeter at brede sig på, hvilket er omtrent en fordobling i forhold til den gamle butiks størrelse, hvorfor sortimentet af tasker og accessories også bliver større på Amagertorv.

Hvad: Louis Vuitton
Hvor: Amagertorv 2, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 17.