Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 12/02/13

Tag kæresten med til champagne-smagning på Valentinsdag

  • Foto: Iris Foto: Iris
Det er noget nær den største datingkliché, men det virker. Se hvor du kan invitere kæresten på østers og champagne til Valentinsdag.

Omend champagne og østers er lidt af en kliché i romantiske sammenhænge, er det ikke desto mindre en klassisk kombination, der har sin berettigelse. Og hvis der er én dag, hvor alle former for banaliteter med dertilhørende hjerteballoner og langstilkede røde roser er tilladte, så er det vel Valentinsdag.

Torsdag er der derfor flere af byens restauranter, der har den forførende salte spise og lifligt boblende champagne på menuen. Det gælder for eksempel nyåbnede XOTC i Snaregade, der på Valentinsdag holder champagnesmagning med seks forskellige champagner og seks slags østers, der bliver serveret med toppings som hindbær, honning og pære.

Læs også: Guide: Gaven til Valentinsdag i sidste øjeblik

Det koster 750 kroner pr. person at deltage til champagnesmagningen på Valentinsdag, der finder sted fra klokken 17 til 19. XOTC afholder desuden ugentlige champagnesmagninger med tilhørende servering af østers, så der er rig mulighed for at smage den salte spise.

Hvor: XOTC, Snaregade 6, 1205 København K
Hvornår: 14. februar fra klokken 17 til 19.
Hvor meget: 750 kroner pr. person
Hvordan: Køb billet på www.xotc.dk

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register