Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 20/02/15

Supermarco

Det er et helt rigtigt italiensk varehus med alt i specialiteter, importeret fra Italien. Specielt er stedets saltede ansjosfilletter et trækplaster hos kunderne, der drikker gratis, dampende espressokaffe, mens parmaskinken og mortadellaen skiveskæres.

Skal du lave en italiensk middag til vennerne. En af de der middage, hvor alt skal være perfekt, og hvor tre poser pastaskruer for en 10'er bare ikke er godt nok. Så kunne du gå en smut i Supermarco.

Det er et helt rigtigt, italiensk varehus med alt i italienske specialiteter direkte importeret fra Italien specielt udvalgt af indehaver Marco fra Sicilien. Placeret i et gammelt varehus i H.C. Ørstedsværkets skygge på kajkanten i sydvestkvarteret lyder stedet også navnet Ello Food.

Specielt er stedets saltede ansjosfilletter blevet en kending, og et ganske stort trækplaster hos kunderne, der kan divertere sig selv med gratis dampende espressokaffe, mens parmaskinken og mortadellaen skiveskæres eller de mange hyldemeter med bl.a. tørrede tomater i litermål, espressobønner og et kæmpe udvalg i grappaer.

Men husk på, her fås altså ikke mælk, grønt og toiletpapir. Den slags dagligvarer må du andre steder efter.

Brugeromtale
Oprettet af: Supermarco 11. maj 2016
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.