Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Summerbird Chocolaterie

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Gascogne-pærer eller hindbær plukket på en hemmelig skovsti er bare nogle af de friske frugter, der indgår i chokoladen fra Summerbird, som har helt hjemme på Mandel Alléen i Assens på Fyn.

Sortimentet
er skabt ud fra filosofien: Så frisk fyldt chokolade, at vi nærmer os dessertkøkkenet. For har du købt Poire William (fyldte pærer) til kaffen til dine gæster, behøver du hverken at overveje regnbueis eller diverse tærter.

Chokoladen fra Summerbird er fremstillet af rigtig gode råvarer (manden bag hedder Mikael Grønlykke, og han har også et ben inden for både hos Restaurant Kong Hans og på Falsled Kro på Sydfyn), men den er ikke håndlavet.

Det ser salgsdirektør Morten Larsen kun som et plus. Faktisk kan han ikke forestille sig noget værre end at komme chokolade i munden, som "en ældre dame med cerut og en sherry har siddet og lagt nødder på".

Butikken
er lille og hyggelig med et meget flot flisegulv i grønne farver. Morten Larsen er ikke spor bekymret over at ligge i Kronprinsensgade, der jo ellers overvejende er befolket af unge, tøjshoppende og oftest meget slanke piger. For som han siger: "Her kommer i det hele taget et meget kræsent publikum, som jo også går efter for eksempel Perchs Thehandel."

Om sommeren sælger Summerbird også is.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.