Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 12/04/18

Strøm på Strandvejen

Strøm på Strandvejen

Strandvejen 102C/169A
2900 Hellerup

Åbningstider

Mandag - torsdag, 10.00 - 18.00
Fredag, 10.00 - 19.00
Lørdag, 10.00 - 15.00

Kontakt

39 40 33 77
 

Butikstype

Accessories

Sko

Skønhed og velvære

Smykker

Tøj til kvinder

Tøj til mænd

 

 

 

  • Strøm damebutik. Foto: PR

    Strøm damebutik.

    Foto: PR
  • Strøm herrebutik. Foto: PR

    Strøm herrebutik.

    Foto: PR
  12  

En af Strandvejens lækreste modebutikker er både for ham og hende. Strøm har to forretninger, som ligger skråt over for hinanden på hver sin side af den hyggelige shoppinggade, og her er masser af varer til modebevidste københavnere og nordsjællændere.

I kvindernes forretning finder man et stort udvalg af tøj fra bl.a. American Vintage, Ganni, Acne Studios, Lala Berlin, Anne Vest, Maison Margiela, JW Anderson, Tibi og Saks Potts. Her er stribevis af lækre basisvarer og flot designertøj, og hvis man er villig til at betale ekstra for god kvalitet, er man kommet til det rette sted.

Udover tøj har Strøms dameafdeling sko, tasker og accessories samt en række skønhedsprodukter fra mærker som Bigelow, Raw by Trice og Verso. Herrernes forretning er lidt mindre end kvindernes, men heller ikke her er man gået på kompromis med kvaliteten. Fede jeans ligger linet op, og på stativerne møder man brands som A.P.C., Comme des Garcons, JW Anderson, Maison Kitsuné, Common Projects og Halo. Ligesom hos kvinderne er der skønhedsprodukter på hylderne – her er det dog primært fint barbergrej og aftershave.

Hvad: Strøm
Hvor: Strandvejen 102 C og 169 A, Hellerup

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.