Føj til favoritter Del Send
Shopping | 16/08/17

Stort loppe-supermarked udvider med en toer på Østerbro

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Lige om lidt kan du shoppe fine loppe-sager på Østerbro, når Lidkøb åbner endnu et loppe-supermarked, med alverdens sager på hylderne.

26. august åbner Lidkøb deres andet store loppe-supermarked denne gang på Østerbro i Strynøsgade 7.

Her kan du leje en eller flere reoler en uge ad gangen og sælge ud af diverse ting og sager fra gemmerne som f.eks. tøj, sko, nips, boligudstyr og børnegear.

Loppe-supermarkedet kommer til at bestå af mere end 400 stande inddelt i sektionerne Børn, Bolig, Mode, Møbler og Cykler, så du let finder, det du søger.

Det fungerer sådan, at du betaler for en stand i forretningen, dine varer bliver registreret i Lidkøbs it-system, og får sat prismærker på. Derefter stiller og hænger du sine varer op på den eller de bookede reoler og så kan du ellers forlade biksen, og lade varerne sælge sig selv.

Læs mere om konceptet her.

Se billederne: AOK spotter: Cool gadestil under modeugen

Nemt og praktisk
En af fordelene ved at sælge på loppe-supermarkedet kan være, at du slipper for besværet med at opstille stativer og borde samt, at du bare kan gå, når du har afleveret dine varer og lade dem sælge sig selv.

Ejeren Thomas Orloff siger selv om loppe-supermarkedet, at det er »den lette loppeløsning for sælgeren, der nærmest får sin egen lille butik i butikken.«

Det første af Lidkøbs loppe-supermarkeder åbnede i marts 2017 i Høje Gladsaxe Centret.

Læs også: Guide: 5 skønne loppemarkeder i weekenden

Hvad: Lidkøb åbner nyt loppe-supermarked
Hvor: Strynøgade 7, 2100 København Ø
Hvornår: 26. august kl. 10.