Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 19/11/15

Storm & Marie

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

Det danske mærke Storm & Marie blev grundlagt i 2010 og efter få år på modemarkedet har firmaet nu åbnet deres første butik.

Butikken ligger på Gammel Kongevej 96 på Frederiksberg. Den er skabt i samarbejde med designeren Nicolaj Wiig Hansen, der har indrettet butikken, så den passer til Storm & Maries univers.

Et univers, der er skabt ud fra et miks af rebelsk udtryk og det sarte og skrøbelige i kontrast.

Flere butikker på vej

Bag mærket står parret Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen, der både danner par professionelt og privat. Derfor var det også oplagt at opkalde deres fælles modebrandet efter deres tvillinger, Storm og Marie.

»Butikken er den første af forhåbentlig flere butikker. Med den nye butik ønsker Storm & Marie at vise omverdenen, hvilket formsprog kollektionerne designes ud fra og hvilket univers, der komplementerer tøjet bedst«, fortæller designerparret bag mærket, Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen, i en pressemeddelse.

Butikken åbnede på Frederiksberg den 1. august 2014.

Hvad: Storm & Marie
Hvor: Gammel Kongevej 96, 2000 Frederiksberg

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.