Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Storm

  •  
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Storm i Store Regnegade er som ingen anden butik i København og internationalt anerkendt som én af Europas førende modebutikker.

Priserne i Storm vil muligvis tage pusten fra din bankrådgiver, men selv om du ikke har fået carte blanche til at svinge dankortet i butikken, kan du altid besøge den for at blive inspireret.

På trods af navnet er der ikke meget blæsevejr over den arkitekttegnede butik, der er holdt i streng nordisk minimalisme. I den enkelt og lyst indrettede forretning finder du eksklusive danske og udenlandske designermærker, som ikke findes andre steder i byen, til både mænd og kvinder.

Storm fører mærker som Thom Browne, John Elliott, Maharishi og Newline Halo. Kollektionerne i butikken er årstidsbestemte, og du kan også blive godt gående i et nøje udvalgt sortiment af sko og støvler. I butikken finder du også tøj til kvinder fra mærker som Givenchy, Moschino, Céline og New Balance.

Butikken sørger også for at holde kontakten til kunst- og designverdenen og forhandler et altid opdateret udvalg af kunst- og designbøger, modeblade og lignende.

Storm er indrettet af Leif Jørgensen fra arkitektfirmaet LLLP. Han har forsøgt at kombinere det feminine og det maskuline med materialerne glas og lyst træ som gennemgående elementer. Idéen bag det butikkens interiør er, at det er lyst og venligt uden at stjæle opmærksomheden fra tøjet.

Hvad: Storm
Hvor: Store Regnegade 1, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 11 til 17:30, fredag fra 11 til 19 og lørdag fra 10 til 16.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.