Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 21/08/15

Stor guide til shopping for kvinder i indre by

  • Foto: Morten Germund Foto: Morten Germund
Strøget og dets sidegader er et shoppingmekka med internationale kæder, danske designerbutikker og små perler med personlig betjening og håndplukkede mærker på hylderne. AOK giver dig her hele 19 bud til shopping til kvinder i København K.

 

Læs også:

OBS: Der gemmer sig endnu flere tips til shopping.
Bare tryk på »Næste«, når du når bunden af denne side.

Har vi overset din yndlingsbutik? Send os et tip på: cego@aok.dk eller skriv dit bud på god shopping i København K. i kommentarfeltet nederst. Guiden opdateres løbende.

Wood Wood Museum

Frederiksborggade 54
1360 København K

Wood Wood Museum

Foto: PR

Ny Wood Wood-butik er åbnet lige ved Søerne i København. Her kan du shoppe varer fra tidligere kollektioner til langt under udsalgsprisen.

Holly Golightly på Gammel Mønt

Holly Golightly Foto: PR-foto
Meget hippe og luksuriøse mærker som Balenciaga, Marc Jacobs og Marni fås i lille uprætentiøs butik. Maria Werdelins og Barbara Maj Werners butik er opkaldt efter en berømt filmstjernes rolle i en lige så berømt film.

Cos

Østergade 35
1100 København K

Cos

Det mere eksklusive H&M-mærke, Cos, blev i 2012 kåret til Byens Bedste Kvindemode af AOKs læsere. Foto: Bax Lindhardt

Den svenske kæde har slået sig op på tidssvarende basistøj i god kvalitet, til en rimelig pris og uden store armbevægelser. Her finder man altid utallige bud på lækkert hverdagstøj i rene linjer, der holder mere end én sæson.

Stine Goya

Gothersgade 58
1123 København K

Stine Goya

Foto: PR foto

Stine Goyas første flagskibsbutik i Danmark er ikke stor, men til gengæld meget fin og goya'sk.

Another Nué

Krystalgade 3
1172 København K

Another Nué

Foto: Nué Group/Mie-Lisa Bellinger

Den populære butik Nué på Gammel Kongevej fik en lillesøster i Krystalgade den 20. december 2010.Ligesom tøjet i den gamle butik på Frederiksberg er Another Nués sortiment eksklusivt, og varerne håndplukkede fra nogle af modeverdenens mest respekterede navne. Her kan man bl.a. shoppe Acne Studio, ATP Atelier, Carven, Isabel Marant Etoile, Jerome Dreyfuss, J. W. Anderson, Skall Studio, Saks Potts, Sportmax, samt butikkens egne mærker Nué Notes og Lovechild 1979.

Birger Christensen

Østergade 38
1100 København K

Birger Christensen

Foto: Dennis Lehmann
Det er ikke alle, der har en bankrådgiver, som bifalder shoppingture i Østergade 38. Ikke desto mindre er Birger Christensen både indbegrebet af godt dansk pelsværk, samt et af de stærkeste og mest veletablerede navne i København.

Henrik Vibskov

Krystalgade 6
1172 København K

Henrik Vibskov

Henrik Vibskovs butik i Krystalgade. Foto: Liselotte Sabroe
Henrik Vibskovs butik i Krystalgade nummer 6 er akkurat lige så pudsig, innovativ og avantgardistisk, som man kunne forvente af dansk modes prisbelønnede legebarn.

Marc Jacobs

Grønnegade 1
1107 København K

Marc Jacobs

Maise Østergaard er indehaver af AMrc Jacobs-butikken i Grønnegade. Foto: Morten Germund

Indre by blev en international flagskibsbutik rigere i december 2012.

Zadig & Voltaire

Østergade 1
1100 København K

Zadig & Voltaire

Foto: Lisbeth Kildegaard Quass

Det franske kultmærke Zadig & Voltaire åbner i 2012 sin første flagskibsbutik i Østergade, der strækker sig som den dyre ende af Strøget mod Kongens Nytorv.

Companys Original

Frederiksberggade 24
1459 København K

Companys Original

Foto: Companys Original

Companys Original er garant for kvalificeret service, en altid opdateret mærkeprofil og et udvalg, der prismæssigt rammer hele paletten.

 

Det mener brugerne..

Min kone handler hos STYLEPIT

Min kone handler altid hos STYLEPIT de har super lækkert tøj, som ligner en million men som sælges til lave priser.

Her er en STYLEPIT rabatkode som giver dig den absolut største besparelse når du handler hos STYLEPIT.

 
 

undangan pernikahan

http://bit.ly/1P41Awa https://goo.gl/L1t3uj undangan pernikahan elegan dan murah undangan pernikahan simple >< undangan pernikahan simple undangan pernikahan elegan dan murah

 

http://www.fabrikasikonstruksi.com/

Daftar Harga Besi Pipa Baja Schedule 80 Dari Distributor Pabrik Daftar Harga Besi Unp Baja Profil Kanal Distributor Pabrik Daftar Harga Besi Pipa Baja Schedule 80 Dari Distributor Pabrik n_n http://goo.gl/AfxmL4 http://bit.ly/2c5pYC8 Daftar Harga Besi Pipa Baja Schedule 80 Dari Distributor Pabrik

 

http://www.fabrikasikonstruksi.com/

 

ascsa

 

acsac

 

Project 4 i Larsbjørnsstræde

Denne lille hyggelige butik med knirkende trægulve, charmerende interiør og ikke mindst lækkert tøj, er uden tvivl et besøg værd. Sjældnere mærker og god kvalitet er i højsædet, og det er tydeligt at se, at alle styles er udvalgt specielt til passe ind i butikkens atmosfære og udtryk. Stilen er casual cool med et humoristisk strejf, der er med til at gøre det til en god oplevelse at gå på opdagelse i butikkens fine udvalg.
Et udvalg af mærker der føres er: Wildfox, 5Preview, Zoe Karssen, Waiting for the Sun og mange flere.

 

Project 4 Larsbjørnsstræde

En af mine yndlingsbutikker i indre by er Project 4 beliggende på Larsbjærnsstræde 19. Udover at området er super hyggeligt oser butikken af hygge med interiør af gamle genbrugsfund. Tøjets kvalitet er i top og med et strejf af humor. Specielt er jeg glad for det store udvalg af 5Preview og Wildfox der ellers ikke bliver forhandlet så mange steder ihvertfald ikke med et stort udvalg. Synes det kunne være fedt at få den på AOK da den klart er et besæg værd

 

Project 4

Min yndlingsbutik i indre by er Project 4 i Lars Bjørn Stræde. Den er hyggelig, altid god professionel betjening og nogle lidt anderledes, fede mærker.
Det er også meget godt, hvis der kunne komme nogle henvisninger til andre butikker dem omkring Strøget.
Hvis man er til casual men kvalitet med et personligt præg, skal man klart prøve at tage et smut forbi.