Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Stig P

  • Foto: PR-Foto Foto: PR-Foto
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Stig P. har haft til huse i Kronprinsensgade siden 1970, og sælger blandt andet mærkets eget kollektion, der er lavet på organisk økostof.

Stig P slog for første gang dørene op i 1970 og er dermed gadens veteran. Butikken sidder tungt på mange af de udenlandske designmærker som Paul & Joe, Stella McCartney, Sonia Rykiel og See By Chloé, men også på danske mærker, som for eksempel butikkens helt eget mærke, Stig P.

I Stig P finder du det nyeste nye og klassikeren, der aldrig går af mode. Priserne er uforudsigelige og spænder fra tørklæder til hundrede kroner, kjoler til 500 og op til et par tusinde kroner for et par af Lulu Guinness lækre sko.

Sortimentet
Her er tøj til en afslappet fest og til en højtidelig hverdag samt tilbehør, der fuldender begge dele. Her er jeans fra svenske Acne, fra Filippa K, Mavi og Seven. Kombiner med toppe, kjoler og andet godt fra Paul & Joe, ponchoer fra Sportmax eller træk en enkel sort kjole fra Sonia Rykiel over hovedet.

Er du på skojagt så er der et fint og funky udvalg, ofte i sprælske farve og designs, fra blandt andre Pura Lopez, Sportmax, Gardenia og sidst men ikke mindst de uovertrufne ballerinaer fra Repetto. Ved siden af disken hænger et stativ med undertøj fra Calvin Klein, Huit og Hoff by Hoff.

Stig P er kort sagt gammel i gårde med fingeren på pulsen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.